Sponsors2019-09-24T20:07:12+01:00

Sponsors

Gaia Groenkreaties BVBA

Parijseweg 103
2940 Hoevenen

Tel: 03 / 605 07 87

GAIA GROENKREATIES bvba is een bedrijf dat reeds meer dan 10 jaar tuinen ontwerpt en realiseert. Wij ONTWERPEN uw tuin naar uw behoeften, rekening houdend met de architektuur van uw woning, het terrein en de omgeving. De REALISATIE van uw tuin gebeurt met enthousiasme, nauwkeurigheid tot in het kleinste detail en vooral veel vakkennis.
Tot onze service behoren :

  • Grondwerken, nivelleringswerken en drainagewerken
  • Uitwerken van vijvers en zwembaden
  • leggen van opritten, terrassen en paden in allerlei materialen
  • studie en realisatie van tuinverlichting
  • aanplantingen, zaaien van gazons, onderhoud van uw tuin
  • verkoop van Buxus uit eigen kwekerij

Verzekeringen Adriaenssens-Verschueren

Kapelsestraat 38
2950 Kapellen

03 664 42 69

https://www.v-a-v.be

Verzekeringen Adriaenssens Verschueren is een onafhankelijk makelaarskantoor  in Kapellen, waar u voor zowel uw privé- als bedrijfsverzekeringen terecht kan. Ons verzekeringskantoor is verbonden met de voornaamste verzekeringsmaatschappijen zoals onder meer AG Insurance, Allianz, AXA, Baloise, Vivium… maar ook met gespecialiseerde maatschappijen als DAS en DKV.

db-Electrics BVBA

Bredestraat 83
2180 Ekeren
+32 (0)479 93 53 49

https://www.db-electrics.be

db-Electrics is een systeemintegrator bedrijf. Wij zijn specialisten in alle technieken zoals verwarming, verlichting, zonnewering, muziek, etc. in gebouwen te laten samenwerken tot één intelligent geheel. Op die manier worden alle functies optimaal benut, wat resulteert in meer comfort, betere veiligheid en een efficiënter energieverbruik.

Wij denken in oplossingen die gedreven zijn door nut en gebruiksvriendelijkheid, waarbij we vandaag al rekening houden met de technologische evoluties van morgen.

Brand Energy & Infrastructure Services NV/SA

Brand Energy & Infrastructure Services is toonaangevend als dienstverlener in de industriële, bouwgerelateerde en infrastructurele marktsegmenten. Met BRAND hebben opdrachtgevers één aanspreekpunt voor Access, Isolatie en Coatings. Tot onze services behoren stellingbouw, rope access, hoogwerkers, thermische isolatie, akoestische isolatie, tracing, fireproofing, schilderwerken, asbestverwijdering en offshore services. BRAND is onderdeel van de Amerikaanse multinational Brand Industrial Services, Inc. (BrandSafway). De wereldwijde organisatie is actief in 30 landen en heeft ruim 32.000 werknemers in dienst in meer dan 350 locaties. Voor de Benelux organisatie van BRAND zijn circa 3.000 professionals werkzaam.

Mannheimweg 1 – Kaai 242
2030 Antwerpen

Tel: 03 / 770 89 91

https://www.beis.com

Dig-id bvba

Dig-id bvba wil uw online partner zijn. In eerste instantie door het bouwen van een mooie en gebruiksvriendelijke website, eventueel met een standaard, of op maat gemaakt content management systeem.

Maar ook op andere vlakken proberen we geschikte oplossingen te bedenken voor onze klanten: aanwezigheid op sociale netwerken, Search Engine Optimization, online acties en mobiele of online applicaties. Wij geloven dat er voor elk probleem een geschikte oplossing is.

Buxuslaan 42
B-2940 Hoevenen
Gsm: +32 496 42 34 98
http://www.dig-id.be
info@dig-id.be

Macron Store Mechelen

MACRON EUROPEES BEDRIJFSLEIDER IN DE PRODUCTIE EN VERKOOP VAN SPORTKLEDING

Wat sportclubs als Club Brugge en Lazio Roma met elkaar gemeen hebben?  Ze spelen op topniveau.  En doen dat in kleren van Macron.  Of dát het geheim is van hun uitzonderlijke prestaties?  Wie weet.  Want één ding staat vast: een Macron-outfit hindert niet tijdens het sporten.  Pure focus op de wedstrijd.

Dat wilt U toch ook voor uw club, vereniging, school of bedrijf?

https://www.macronstoremechelen.be

Group Bernaerts Vastgoed

Group Bernaerts is een Belgische vastgoedonderneming.  Haar hoofdzetel bevindt zich in Antwerpen op een prominente plek aan de E19.  Group Bernaerts houdt zich bezig met de ontwikkeling, bouw en exploitatie van vastgoed met een focus op de driehoek Brussel-Gent-Antwerpen.

Bisschoppenhof 20
B-2930 Brasschaat
Tel: +32 3 647 18 48
Fax: +32 3 647 18 80
http://www.groupbernaerts.com
info@groupbernaerts.be

Synergics

Synergics levert totaaloplossingen voor het beheer van jouw Cloud omgeving.  Van e-commerce tot hosting, van een publieke Cloud tot private Cloud.  Onze specialisten ontzorgen jou dagelijks bij het opzetten, beheren en ondersteunen van jouw Cloud-omgeving.  Daarbij gaan we steeds op zoek naar de meest innovatieve oplossingen om jouw bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

August Reyerslaan 80
1030 Brussel

Tel.: 02/706 80 40
https://www.synergics.be/

Fluvia Tanker Chartering N.V.

Fluvia Tanker Chartering NV is part of the Fluvia Holding based at Rotterdam.  The Fluvia offices at Rotterdam, Basel and Hamburg manage a fleet of over 30 inland tankers, carrying petroleum products, biodiesel and chemicals on all European waterways.  The philosophy of the company to aim at ‘Peak’ performance has been translated into naming its inland tankers after the highest mountaintops of the world, preceded by the Swiss ‘Piz’ (top of peak).

Zeevaartstraat 2
2000 Antwerpen
fluviashipbrokers.com
Mail: tanker.chartering@fluvia.eu